Vaccinationsbevis Mid Nordic Lucia Cup 2021

Skrivet 25 november 2021 14:51
Ändrad 08 december 2021 14:11
Info om vaccinationsbevis inför Mid Nordic Lucia Cup 2021.

På grund av regeringens beslut om uppvisande av vaccinationsbevis för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster som börjar att gälla från och med den 1/12 - 2021. Så har vi på Mid Nordic Lucia Cup tagit beslut om att detta även skall göras av oss.

Under Mid Nordic Lucia Cup 2021 kommer vi att begära vaccinationsbevis samt legitimation för samtliga personer från 18 år och uppåt som kommer att vistas i Ncc Hallen. Vi kommer inte att släppa in någon över 18 år som inte kan uppvisa detta.

Identitetskontroll kommer även att göras på personer under 18 år då det inte är uppenbart att personen är under 18 år, dock ej på spelare i lagen.

Informera samtliga ledare i ert lag samt föräldrar (mor och farföräldrar) som tänkt komma och titta på era matcher om detta.

Vaccinationsbevis och legitimation kommer att behöva uppvisas varje gång man besöker hallen så se till att ha det nära till hands.

För att få ut ett vaccinationsbevis gå in på www.covidbevis.se

För mer info gå in på www.folkhalsomyndigheten.se

Om förändring sker återkommer vi med ny information.

Med vänliga hälsningar Mid Nordic Lucia Cup

Nästa nyhet: Info

Skrivet 24 november 2021 10:33
Hej! Vi vill göra er uppmärksamma på att vaccinationsbevis kan komma att krävas på Mid Nordic Lucia Cup. Detta till följd av den nya regler som folkhälsomyndigheten har föreslagit och som förväntas träda i kraft den 1/12-2021. Vi återkommer med mer info så snart vi vet mer. Läs mer

Kommentarer

SCA Svenska Kyrkan Timrå kommun